Porttelefon

Låt en porttelefon komplettera din säkerhet

En porttelefon är ett mycket bra komplement om du vill erbjuda hög säkerhet och bra service i en entré. Med hjälp av en porttelefon är det enkelt att släppa in besökare, kunder eller leverantörer – samtidigt som säkerheten och tryggheten är hög.

Intresserad av att installera ett modernt, effektivt och smidigt system för porttelefoni i dina lokaler? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lösning som passar bäst för dig!

passsersystem örebro

Vi hjälper dig att slippa oönskade besök

Det är idag allt vanligare att hålla entréer låsta, oavsett om det handlar om bostadsrättsföreningar, företag eller myndigheter. Det är enkelt att förstå varför – alla vill ju undvika skadegörelse, inbrott och andra ovälkomna besök.

Med hjälp av en modern porttelefon kan du hålla din port låst samtidigt som besökare, hantverkare, leverantörer och andra kan släppas in på ett snabbt och smidigt sätt.

En porttelefon monteras på utsidan av porten och kopplas samman med en svarsapparat eller telefon som finns i de boendes lägenheter eller i receptionen. En porttelefon kan även kompletteras med en kamera så att besökaren lätt kan identifieras innan porten öppnas. Porttelefonen är dessutom ofta kopplad till ett passersystem som gör att boende och anställda kan komma in genom porten utan att behöva en vanlig nyckel.

Ett flertal mycket bra lösningar

Vi kan erbjuda ett flertal högkvalitativa lösningar när det handlar om porttelefoner. Vi är fabriksoberoende och kan erbjuda installation och service av produkter från flera marknadsledande leverantörer.

  • VAKA – ljudsamtal till mobil eller hemtelefon. Denna porttelefon kopplas till mobil eller hemtelefon med hjälp av IP-telefoni. Här behövs minimal kabeldragning vilket ger en enkel installation. Passersystem ingår.
  • Trådbunden för ljud och videosamtal. Installeras med 2-tråd utan abonnemangsavgifter. Uppringning sker till svarsapparat eller mobil. Dörren kan öppnas med mobilen och telefonen kan kompletteras med passersystem.
  • VAKA - ljudsamtal till trådlös svarsapparat. IP-telefoni, ingen kabeldragning in i lägenheten. Inga abonnemangsavgifter, passersystem ingår.
  • VAKA - ljudsamtal till kontorsväxeln. Uppringning till kontorstelefon via IP-telefoni. Enkel installation och administration utan abonnemangsavgifter. Även här ingår passersystem.

Lång erfarenhet av säkerhetsbranschen

Vi har lång erfarenhet av säkerhetsbranschen och våra tekniker har gedigna kunskaper om alla våra olika lösningar. Vi tar ansvar för din porttelefon hela vägen från projektering till installation och en pedagogisk genomgång om hur systemet fungerar. Vi erbjuder dessutom service hela vägen för att allt ska fungera som det är tänkt. Support, serviceavtal och administration ingår för alla våra levererade produkter och mjukvaror. Vi hjälper även gärna till med rådgivning om olika säkerhetssystem.

Vi håller oss alltid uppdaterade inom utvecklingen i branschen, allt för att våra kunder känna sig trygga med oss som leverantör. Vi erbjuder endast porttelefoner och andra produkter av högsta kvalitet och ser till att våra kunder blir nöjda..

Låt oss installera porttelefon – en smidig säkerhetslösning