Porttelefon

Låt en porttelefon komplettera din säkerhet

En porttelefon är ett mycket bra komplement om du vill erbjuda hög säkerhet och bra service i en entré. Med hjälp av en porttelefon är det enkelt att släppa in besökare, kunder eller leverantörer – samtidigt som säkerheten och tryggheten är hög.

Intresserad av att installera ett modernt, effektivt och smidigt system för porttelefoni i dina lokaler? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lösning som passar bäst för dig!

passsersystem örebro

Vi hjälper dig att slippa oönskade besök

Det är idag allt vanligare att hålla entréer låsta, oavsett om det handlar om bostadsrättsföreningar, företag eller myndigheter. Det är enkelt att förstå varför – alla vill ju undvika skadegörelse, inbrott och andra ovälkomna besök.

Med hjälp av en modern porttelefon kan du hålla din port låst samtidigt som besökare, hantverkare, leverantörer och andra kan släppas in på ett snabbt och smidigt sätt.

En porttelefon monteras på utsidan av porten och kopplas samman med en svarsapparat eller telefon som finns i de boendes lägenheter eller i receptionen. En porttelefon kan även kompletteras med en kamera så att besökaren lätt kan identifieras innan porten öppnas. Porttelefonen är dessutom ofta kopplad till ett passersystem som gör att boende och anställda kan komma in genom porten utan att behöva en vanlig nyckel.

Ett flertal mycket bra lösningar

Vi kan erbjuda ett flertal högkvalitativa lösningar när det handlar om porttelefoner. Vi är fabriksoberoende och kan erbjuda installation och service av produkter från flera marknadsledande leverantörer.

  • VAKA – ljudsamtal till mobil eller hemtelefon. Denna porttelefon kopplas till mobil eller hemtelefon med hjälp av IP-telefoni. Här behövs minimal kabeldragning vilket ger en enkel installation. Passersystem ingår.
  • Trådbunden för ljud och videosamtal. Installeras med 2-tråd utan abonnemangsavgifter. Uppringning sker till svarsapparat eller mobil. Dörren kan öppnas med mobilen och telefonen kan kompletteras med passersystem.
  • VAKA - ljudsamtal till trådlös svarsapparat. IP-telefoni, ingen kabeldragning in i lägenheten. Inga abonnemangsavgifter, passersystem ingår.
  • VAKA - ljudsamtal till kontorsväxeln. Uppringning till kontorstelefon via IP-telefoni. Enkel installation och administration utan abonnemangsavgifter. Även här ingår passersystem.

Lång erfarenhet av säkerhetsbranschen

Vi har lång erfarenhet av säkerhetsbranschen och våra tekniker har gedigna kunskaper om alla våra olika lösningar. Vi tar ansvar för din porttelefon hela vägen från projektering till installation och en pedagogisk genomgång om hur systemet fungerar. Vi erbjuder dessutom service hela vägen för att allt ska fungera som det är tänkt. Support, serviceavtal och administration ingår för alla våra levererade produkter och mjukvaror. Vi hjälper även gärna till med rådgivning om olika säkerhetssystem.

Vi håller oss alltid uppdaterade inom utvecklingen i branschen, allt för att våra kunder känna sig trygga med oss som leverantör. Vi erbjuder endast porttelefoner och andra produkter av högsta kvalitet och ser till att våra kunder blir nöjda.

Flera fördelar med porttelefon

Det är lätt att hitta dig

När du använder en porttelefon så behöver ingen stå och fundera i porten om du verkligen befinner dig i byggnaden. Ditt namn syns på telefonen, så det finns ingen tvekan om att man kommit rätt och detta gäller även för företag och andra verksamheter som har kontor på flera våningar. Med en modern och användarvänlig porttelefon med touchscreen så är det lätt att få kontakt med dig. Inte minst med tanke på att moderna porttelefonen enkelt kan kopplas till mobilen.

Alla kan känna sig säkra

Alla har rätt att känna sig säkra och trygga – detta gäller oavsett om det handlar om en arbetsplats, ett flerbostadshus, en skola eller någon annan typ av lokal. Det är därför ett väl fungerande passersystem mer porttelefon kan få stor betydelse. Att veta vem som befinner sig i byggnaden bidrar alltid till trygghet och den personliga kontakten via telefonen ger också en personlig kontakt. Ingen kan komma in utan att passera det passersystem som finns på plats och det är ni som bor och verkar i lokalerna som bestämmer vem som ska kunna komma in.

Alla kan höra varandra

Våra moderna porttelefoner är långt ifrån de där gamla knastriga varianterna som ofta dyker upp i gamla filmer, där personerna som försöker kommunicera knappt kan höra varandra. Ljudet är lika bra som i en vanlig telefon. Tryggheten att kunna höra personen som står i porten och vill in är en stor trygghet, då risken för att du blir lurad minskar om du kan höra vederbörande i en porttelefon.

Har du ett äldre system för porttelefoni med dåligt ljud så rekommenderar vi att du kontaktat oss för en uppdatering. I vårt breda sortiment av produkter kommer du säkert att hitta en variant som passar just dina behov.

Låt oss installera porttelefon – en smidig säkerhetslösning