Axema

Axema – ett modernt, flexibel och tryggt passersystem

Axema Vaka är ett modernt och smart elektroniskt passersystem för porttelefoni och säker passerkontroll. Ett system som är flexibelt och enkelt att projektera, installera och administrera.

Med Axema får du ett smidigt och säkert passersystem för alla personer som behöver tillgång till dina lokaler, oavsett om det handlar om en bostadsrättsförening, en hyresfastighet eller kontorslokaler.

Intresserad av ett smidigt passersystem? Kontakta oss så installerar vi Axema Vaka i dina lokaler!

passsersystem örebro

Många speciella finesser

Det här är några av de delar som ingår i det moderna och elektroniska Axema Vaka:

  • Passersystem. Du kan börja med en dörr eller 100 – systemet är smidigt och anpassningsbart.
  • Porttelefon. Ökar säkerheten och förenklar vardagen i dina lokaler.
  • Larmstyrning. Detta kan i Axema integreras med ditt redan installerade larm.
  • Informations- och bokningstavla. Ett smart system som är lätt att få igång.
  • Fastighetsboxar. Lätthanterliga boxar med digital display och namnlåsning.

Axema – för en nyckelfri vardag

Den traditionella nyckeln har självklart sina fördelar –men hamnar de på villovägar minskar säkerheten och det kan dessutom bli tal om kostsamma låsbyten. Våra passerbrickor går att stänga av om de tappas bort och är enkla och säkra att använda. Låt Axema ge dig ett nyckelfritt liv! Axema har en rad smarta funktioner för hela fastigheten. Det går att börja med passerbrickor och att koppla in porttelefonen eftersom systemet redan är förberett.

Systemets porttelefoner har många smarta funktioner utöver den mycket goda ljudkvaliteten. Bland annat får funktionsnedsatta, synskadade och hörselskadade god hjälp i och med effektiva stryrningsfunktioner.

Du slipper slösa tid på administration

Med Axema slipper du dessutom ägna dig åt onödig och tidskrävande administration. Det användarvänliga gränssnittet gör att du som administratör på ett enkelt sätt kan ansluta via din webbläsare.

En annan smart finess i systemet är att det går att integrera med ditt inbrottslarm – något som gör av- och pålarmning enklare. Med hjälp av en automatisk röst från högtalare bekräftas att larmet har slagits på.

Axema – några av våra kodlås och kortläsare

A04 för kodlås

Detta är ett kompaktkodlås för inomhus- och utomhusbruk. Det är enkelt att programmera med sina fyra funktionsknappar på kodlåset. Knapparna 1,2 och 3 använder du för att programmera eller byta kod. Knapp 4 används för att ställa in reläets öppningstid. Den inbyggda högtalaren indikerar tydligt vid knapptryckning och programmering. Reläet kan inte påverkas av vibrationer och magnetfält.

A66

Detta är en fristående kortläsare/eller kodlås som också kan fungera som läsare/porttelefon till VAKA passersystem.

A66 är en smart kortläsare med många smidiga funktioner. Den har stöd för porttelefon, larmstyrning och passersystem. Den fungerar helt fristående och används då som ett kodlås och/eller kort-eller taggläsare. Den kan vid behov byggas ut till ett komplett passersystem som administreras inom VAKA passersystem. A66:an ger talmeddelanden med instruktioner för eller in-/utpassering och den är perfekt vid utbyte av äldre system.

A63 kortläsare

Detta är en robust och beröringsfri läsare som kan läsa av flera olika kortteknologier. Den har en robust metallkapsling och knappar. Passar mycket bra för utomhusbruk inom exempelvis flerbostad, kontor och industri. A63:an har en knappsats för personlig kod eller gruppkod. Koden kan användas vid förbestämda tider eller för att aktivera och stänga av inbrottslarm på kontor. Denna läsare har också en smart och inbyggd högtalare som ger ljudindikeringar vid knapptryck, varningar och larm. Den har en högtalare som ger talmeddelanden som instruerar vid passage.

A61 kortläsare för VAKA passersystem

En fjärrstyrd kortläsare som tål det mesta. A61 passar utmärkt i tuffare miljöer. En robust, beröringsfri kombiläsare utan knappar som gör att du kan öppna en garageport, grind eller dörr med en fjärrsändare på upp till 100 meters avstånd. Den har även en rad andra smidiga funktioner som inbyggd högtalare och talmeddelanden.

Intresserad av ett nytt, säkert och lätthanterligt passersystem? Välkommen att kontakta oss så installerar vi Axema och ger dig en tryggare vardag.

Axema är ett nyckelfritt och lättskött passersystem