Axema

Axema – ett modernt, flexibel och tryggt passersystem

Axema Vaka är ett modernt och smart elektroniskt passersystem för porttelefoni och säker passerkontroll. Ett system som är flexibelt och enkelt att projektera, installera och administrera.

Med Axema får du ett smidigt och säkert passersystem för alla personer som behöver tillgång till dina lokaler, oavsett om det handlar om en bostadsrättsförening, en hyresfastighet eller kontorslokaler.

Intresserad av ett smidigt passersystem? Kontakta oss så installerar vi Axema Vaka i dina lokaler!

passsersystem örebro

Många speciella finesser

Det här är några av de delar som ingår i det moderna och elektroniska Axema Vaka:

  • Passersystem. Du kan börja med en dörr eller 100 – systemet är smidigt och anpassningsbart.
  • Porttelefon. Ökar säkerheten och förenklar vardagen i dina lokaler.
  • Larmstyrning. Detta kan i Axema integreras med ditt redan installerade larm.
  • Informations- och bokningstavla. Ett smart system som är lätt att få igång.
  • Fastighetsboxar. Lätthanterliga boxar med digital display och namnlåsning.

Axema – för en nyckelfri vardag

Den traditionella nyckeln har självklart sina fördelar –men hamnar de på villovägar minskar säkerheten och det kan dessutom bli tal om kostsamma låsbyten. Våra passerbrickor går att stänga av om de tappas bort och är enkla och säkra att använda. Låt Axema ge dig ett nyckelfritt liv! Axema har en rad smarta funktioner för hela fastigheten. Det går att börja med passerbrickor och att koppla in porttelefonen eftersom systemet redan är förberett.

Systemets porttelefoner har många smarta funktioner utöver den mycket goda ljudkvaliteten. Bland annat får funktionsnedsatta, synskadade och hörselskadade god hjälp i och med effektiva stryrningsfunktioner.

Du slipper slösa tid på administration

Med Axema slipper du dessutom ägna dig åt onödig och tidskrävande administration. Det användarvänliga gränssnittet gör att du som administratör på ett enkelt sätt kan ansluta via din webbläsare.

En annan smart finess i systemet är att det går att integrera med ditt inbrottslarm – något som gör av- och pålarmning enklare. Med hjälp av en automatisk röst från högtalare bekräftas att larmet har slagits på.

Intresserad av ett nytt, säkert och lätthanterligt passersystem? Välkommen att kontakta oss så installerar vi Axema och ger dig en tryggare vardag.

Axema är ett nyckelfritt och lättskött passersystem