Iloq

iLoq – ett elektroniskt, säkert och lätthanterligt låssystem

Vi installerar även iLoq digitala låssystem. Vi är med dig hela vägen när du vill byta ut dina mekaniska lås och nycklar till iLoq – ett elektroniskt, smidigt, säkert och digitalt låssystem.

Intresserad av ett nytt och effektivt låssystem? Låt oss installera iLoq – du kommer inte att bli besviken. Kontakta oss redan idag för offertförslag eller mer information.

iLoq har många fördelar

Det finns många fördelar med att använda iLoq jämfört med ett traditionellt mekaniskt låssystem Dels slipper du problemet med borttappade nycklar och illegal kopiering. Om en digital nyckel tappas bort är det enkelt att spärra den för att sedan återanvända den. iLoq har en hög säkerhet under hela tiden som systemet används.

Smidigheten och användarvänligheten är en annan stor fördel med iLoq. Systemet möjliggör snabb ändring och tillträde till en eller flera dörrar och nycklarna kan omprogrammeras hur många gånger som helst.

Automatisk registrering

Dessutom registreras vilka nycklar som har använts automatiskt i de olika låsen, vilket gör att programmet alltid har aktuell information om alla nycklar och lås. Använder du iLoq så slipper du dessutom både batterier och kablar. Låssystemet fungerar på ett mycket smart sätt och skapar sin egen elektricitet när du stoppas in nyckeln i cylindern.

Systemet är enkelt att installera, det är snabbt gjort. Mycket underhåll krävs inte heller. Dessutom passar iLoq ihop med de flesta låshusen på den svenska marknaden och det krävs inga dörrbyten heller.

Enkelt att administrera

iLoq är mycket lättadministrerat. Alla nycklar och cylindrar programmeras med hjälp av en enhet på en dator. Administratören, som kan vara en person eller flera, bestämmer vilka dörrar som varje nyckel kan öppna. Dessutom går det att programmera nycklarna så att de bara fungerar under vissa tider. Detta system gör att det är enkelt att spärra nycklar som har hamnat på villovägar. En nyckel eller flera kan ställas in som huvudnyckel, men dessa behörigheter kan ändras snabbt vid behov.

iLoqs olika låssystem:

iLOQ S5

Detta system ger fastighetsägare, förvaltare och innehavarna av nycklar stora fördelar som smidighet och säkerhet kombinerat med låga kostnader under hela systemets livstid.

iLOQ S50

Detta system är det enda i världen som använder NFC-tekniken i användarens smartphone för att hämta all energi som behövs för upplåsningen. Cylindern behöver alltså inget batteri.

iLOQ S50

Ett perfekt system för bostadsfastigheter och kommersiella byggnader, och det genererar egen energi när nyckeln sätts in i cylindern. Låga underhållskostnader och inget batteriavfall.

Låt oss installera iLoqs låssystem för en enklare och smidigare vardag.

iLoq – ett elektroniskt låssystem som skapar säkerhet och sparar el